Magunkról

Tisztelt Partnerünk!

A www.mindentudakozo.hu azért alakult,hogy segítséget nyújtson a cégek reklámozásában,mivel az internet ma már egyre szélesebb nyilvánosságot és lehetőségeket nyújt.

A célunk, hogy a vállalkozások számára lehetőséget nyújtsunk az interneten való megjelenéshez. Kategorizálva hirdessük partnereinket, mely kategóriák megkönnyítik a keresést, valamint tartalmas találatokat eredményeznek az oldal felhasználói számára.

A Minden Tudakozó szolgáltatása lehetővé teszi, hogy adatbázisában minden hirdető vállalkozás megtalálható legyen, illetve szolgáltatásunk ezen felül lehetővé teszi, hogy vállalkozásáról minden információt, melyet szükségesnek tart feltüntethessük.:                            

Keresési témák: név, helység (megye, település), tevékenység, nyitva tartási idő, cégbemutató, mely korlátlan hosszúságú lehet, illetve kép (ek), bannerek elhelyezése, e-mail, Web cím feltüntetése aktív linkelési lehetőséggel ellátva. A www.mindentudakozo.hu weboldalon lehetősége van különböző helyezések megvásárlására, melyekkel cége számára a legmegfelelőbb helyet tudja biztosítani oldalunkon a meglévő partnereink között.

Minden partnerünket a megadott cím alapján térképes megjelenítéssel látunk el.

Hirdető partnereink az éves díj ellenében, a regisztráció megkezdésétől kezdve egy éven keresztül a hirdetési információkat tetszése szerint módosítathatja, bővítheti.

Partnereinknek a legmegfelelőbb piaci jelenlétet tudjuk biztosítani.

Amennyiben még nem partnerünk és szeretne az lenni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mail–ben (megadva nevét, elérhetőségét), illetve telefonon. és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Reméljük, hogy bemutatkozó anyagunk felkeltette érdeklődését és mihamarabb partnereink közt, tudhatjuk Önt is!

Tisztelettel: mindentudakozo.hu;

mindentudakozo@mindentudakozo.hu
Tel: Fax:

 

 

Smink
Smink
DIGI
DIGI
DIGISPORT
DIGISPORT
Bécsiszelet Vendéglő
Bécsiszelet Vendéglő